Rivierkreeftjescocktail met whiskysaus

Perfecte start voor een etentje. De smaakmaker is de zelfgemaakte whiskysaus.

180 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng voor de saus de whisky, mayonaise, ketchup en tabasco in een kom. Breng op smaak met peper en zout en zet apart tot gebruik.

  2. Snijd de tomaten in kwarten, doe in een kom en schep om met de rivierkreeftjes. Verdeel de rucola over de bodem van de glazen. Schep de rivierkreeftjes en tomaten erop. Snijd de bieslook fijn. Verdeel de whiskysaus over de glazen en garneer met de bieslook.

  • variatietipEen nog chiquere cocktail? Gebruik dan Hollandse garnalen in plaats van rivierkreeftjes en cognac in plaats van whisky.

Rivierkreeftjescocktail met whiskysaus

Perfecte start voor een etentje. De smaakmaker is de zelfgemaakte whiskysaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig