Gemarineerde zalm
In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.
Aan de slag
Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd ook de blaadjes van de basilicum in stukjes. Hak de pijnboompitten fijn. Doe de zalm, pijnboompitten en de olijfolie in een kom, voeg het basilicum toe en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.
Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar. Schep af en toe om.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Gemarineerde zalm
In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008776_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
310 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd ook de blaadjes van de basilicum in stukjes. Hak de pijnboompitten fijn. Doe de zalm, pijnboompitten en de olijfolie in een kom, voeg het basilicum toe en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.
Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar. Schep af en toe om.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g zalmfilet
15 g verse basilicum
40 g pijnboompitten
4 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
gourmetstel