Asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Sla wassen en laten uitlekken. Kipfilet in kleine blokjes snijden. Bieslook fijnknippen. Sausje roeren van mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry. Op smaak brengen met zout en peper. Asperges en kip mengen met saus. Sla in vier (glazen) schaaltjes leggen. Asperge-kipmengsel erover verdelen. Bestrooien met bieslook. Lekker met geroosterd brood en roomboter.
Gerelateerde recepten
Asperge-kipcocktail

voorgerecht
4 personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Sla wassen en laten uitlekken. Kipfilet in kleine blokjes snijden. Bieslook fijnknippen. Sausje roeren van mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry. Op smaak brengen met zout en peper. Asperges en kip mengen met saus. Sla in vier (glazen) schaaltjes leggen. Asperge-kipmengsel erover verdelen. Bestrooien met bieslook. Lekker met geroosterd brood en roomboter.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 potje witte asperges
8 blaadjes kropsla
1 schaaltje kipfilet fumé
½ zakje verse bieslook
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels volle yoghurt
1 theelepel kerriepoeder
½ eetlepel sherry