Minestronesoep met reuzenbonen en pesto
Aan de slag
Reuzenbonen afgieten. In soeppan tomatensoep met 1/4 liter water, soepgroente en bonen op zacht vuur al roerend aan de kook brengen. Groente in ca. 5 minuten tegen de kook aan beetgaar koken. Pesto door soep roeren. Soep in twee grote kommen scheppen en kaas erover strooien.
Minestronesoep met reuzenbonen en pesto
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001686_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Reuzenbonen afgieten. In soeppan tomatensoep met 1/4 liter water, soepgroente en bonen op zacht vuur al roerend aan de kook brengen. Groente in ca. 5 minuten tegen de kook aan beetgaar koken. Pesto door soep roeren. Soep in twee grote kommen scheppen en kaas erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 blik reuzenbonen
1 pak tomatensoep basilicum
1 zak boerensoepgroenten
½ bakje groene pesto
50 g geraspte belegen kaas