Zalmrisotto
Aan de slag
Ui en knoflook pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon). In koekenpan rest van olie verhitten. Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Bestrooien met Parmezaanse kaas.
Zalmrisotto
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011869_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Ui en knoflook pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon). In koekenpan rest van olie verhitten. Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Bestrooien met Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 ui
2 teentjes knoflook
2 courgettes
4 el olijfolie
300 g risottorijst
2 bakjes gerookte zalmblokjes
50 g gemalen Parmezaanse kaas