Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer schillen, zaden verwijderen en in blokjes snijden. Rode peper wassen, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Luncheon meat in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken, in ringen snijden en wassen. Ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten. Komkommer en peper ca. 4 minuten bakken. Luncheon Meat toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Ananas en bosui toevoegen. Rijst met sojasaus door vlees-groentemengsel scheppen en ca. 2 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Gerelateerde recepten
Gebakken rijst met ananas

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer schillen, zaden verwijderen en in blokjes snijden. Rode peper wassen, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Luncheon meat in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken, in ringen snijden en wassen. Ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten. Komkommer en peper ca. 4 minuten bakken. Luncheon Meat toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Ananas en bosui toevoegen. Rijst met sojasaus door vlees-groentemengsel scheppen en ca. 2 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
1 komkommer
1 rode peper
1 blik Luncheon Meat
3 bosuitjes
1 blik ananasstukjes op eigen sap
2 eetlepels olie
2½ eetlepel sojasaus