Noedelsoep met taugé en ei

Hét geheim in deze explosie van smaken is gember.

585 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Pel ze en houd apart. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 6 min. uit. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de knoflook fijn. Snijd de paksoi in reepjes.

  2. Voeg de knoflook en gember toe aan de spekjes en bak 1 min. mee. Voeg het witte en lichtgroene deel van de paksoi en sojasaus toe en roerbak 2-3 min. Voeg het donkergroene deel toe en roerbak nog 1 min.

  3. Breng ondertussen het water in een soeppan aan de kook en los de bouillontabletten erin op. Voeg de mie toe en kook in 6 min. beetgaar. Neem de mie met een spaghettilepel uit de bouillon en verdeel over 4 ruime kommen. Schep het spek-paksoimengsel erop en schenk de bouillon erover. Verdeel de taugé over de kommen, halveer de eieren en leg op de taugé. Bestrooi met de uitjes.

  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Noedelsoep met taugé en ei

Hét geheim in deze explosie van smaken is gember.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig