Kook de sperziebonen in water in 8 min. beetgaar. Giet af en houd warm in een afgedekte schaal. Kook de rijst in dezelfde pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Bak de varkensreepjes 4 min. Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en verwarm nog 4 min.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder 1 min. Schep de rijst erdoor en bak nog 3 min. mee. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de ijsbergsla, sperziebonen, rijst en het vlees over de wraps en rol ze op. Leg op elk bord 2 stuks en serveer.
- algemeenBurrito's smaken heerlijk met guacamole (potje 300 g). Deze saus is gemaakt van avocado, tomaat, knoflook en limoensap en gaat goed samen met veel Mexicaanse gerechten.
Gerelateerde recepten
Burrito's met paprikarijst

hoofdgerecht
4 personen
690 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in water in 8 min. beetgaar. Giet af en houd warm in een afgedekte schaal. Kook de rijst in dezelfde pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Bak de varkensreepjes 4 min. Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en verwarm nog 4 min.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder 1 min. Schep de rijst erdoor en bak nog 3 min. mee. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de ijsbergsla, sperziebonen, rijst en het vlees over de wraps en rol ze op. Leg op elk bord 2 stuks en serveer.
algemeen:Burrito's smaken heerlijk met guacamole (potje 300 g). Deze saus is gemaakt van avocado, tomaat, knoflook en limoensap en gaat goed samen met veel Mexicaanse gerechten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g sperziebonen
100 g witte rijst
4 el zonnebloemolie
1 schaal magere varkensreepjes
1 zakje burrito seasoning mix
1 tl paprikapoeder
1 pak tortilla wraps
1 zak ijsbergsla