Gewokte bloemkool met rode curry en boontjes

160 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de sperziebonen in schuine stukken. Kook samen met de bloemkool 3 min. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.

  2. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en currypasta 1 min. Voeg de groenten toe en bak 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg halverwege de sojasaus toe.

  3. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Schep het rasp en 2 el sap door de groenten. Voeg naar smaak meer sap toe. Serveer direct. Lekker met pandanrijst en vegetarische groenteballetjes (schaal 210 g).

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gewokte bloemkool met rode curry en boontjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig