Rode curry vega-spiesjes
bewaar
bewaar

Rode curry vega-spiesjes

15 min. bereiden / 15 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

In kom sojasaus en currypasta door elkaar roeren. Quornstukjes voorzichtig erdoor scheppen en ca. 15 min. marineren. Satéstokjes 10 min. in koud water weken. Stukjes quorn op stokjes rijgen.

Satés op goed ingevette grillschaal aan elke kant 2 à 3 min. grillen. Satés op schaal leggen en basilicum of koriander erover strooien. Chilisaus erbij serveren. Lekker met cassavekroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode curry vega-spiesjes

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig