Groentepizza met tonijn

915 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.

  2. Beleg de pizzabodems met de tomaat. Verdeel er de roerbakmix, tonijn en mozzarella over. Bestrooi met peper en eventueel zout.

  3. Bak de pizza's in de voorverwarmde oven in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Besprenkel met de rest van de olie.

  4. U kunt de pizza's maximaal 3 uur van tevoren beleggen. Bewaar ze afgedekt in de koelkast totdat ze de oven ingaan.

  • algemeenVerdeel voor een friszure smaak met de tonijn 2 tl kappertjes over de pizza's.
  • Ui fruiten

    Instructievideo - 00:31 min.

Groentepizza met tonijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig