Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
Beleg de pizzabodems met de tomaat. Verdeel er de roerbakmix, tonijn en mozzarella over. Bestrooi met peper en eventueel zout.
Bak de pizza's in de voorverwarmde oven in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Besprenkel met de rest van de olie.
U kunt de pizza's maximaal 3 uur van tevoren beleggen. Bewaar ze afgedekt in de koelkast totdat ze de oven ingaan.
- algemeenVerdeel voor een friszure smaak met de tonijn 2 tl kappertjes over de pizza's.
Ui fruiten
Instructievideo - 00:31 min.
Groentepizza met tonijn

hoofdgerecht
4 personen
915 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
Beleg de pizzabodems met de tomaat. Verdeel er de roerbakmix, tonijn en mozzarella over. Bestrooi met peper en eventueel zout.
Bak de pizza's in de voorverwarmde oven in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Besprenkel met de rest van de olie.
U kunt de pizza's maximaal 3 uur van tevoren beleggen. Bewaar ze afgedekt in de koelkast totdat ze de oven ingaan.
algemeen:Verdeel voor een friszure smaak met de tonijn 2 tl kappertjes over de pizza's.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el olijfolie
1 rode ui
2 tenen knoflook
1 zak champignon roerbakmix
2 pakken steenoven pizzabodems
3 tomaten
2 blikjes tonijnstukken in water
2 bollen mozzarella