Ensaladilla rusa met bietjes

285 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen, halveer de grote en kook in water met zout in 15 min. net gaar. Giet af en laat 10 min. afkoelen.

  2. Schil ondertussen de bietjes en snijd ze in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Doe in een schaal. Snijd de ui in flinterdunne halve ringen en voeg samen met de kappertjes toe aan de bietjes. Klop de azijn, olie en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng door de bietjes.

  3. Snijd de aardappelen in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise) en voeg samen met de peterselie toe aan de bietjes. Schep de salade om en serveer direct.

  • algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Schep vlak voor serveren de aardappelen door de bietjes.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Ensaladilla rusa met bietjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig