Creamy kip-koolsalade

Opschieten, want we eten al over tien minuten!

350 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een wok en bak de kip op middelhoog vuur in 5 min. gaar. Schep regelmatig om. Snijd intussen de kool in dunne reepjes en de paprika in blokjes. Rasp de winterpeen.

  2. Snijd de bieslook in stukjes van 1 cm. Doe de kool, peen en paprika in een ruime schaal. Meng de mayonaise, ketjap en sesamolie in een kommetje. Meng samen met de bieslook door de groenten.

  3. Schep de kip erdoor en serveer direct. Lekker met gegrilde shoarmabroodjes.

  • bewaartipAls u een dubbele hoeveelheid van deze salade wilt maken voor 2 dagen, kunt u de kip, groenten en dressing van tevoren bereiden en vlak voor het serveren mengen. Bewaar 1 dag afgedekt in de koelkast.
  • Kool snijden

    Instructievideo - 01:26 min.

Creamy kip-koolsalade

Opschieten, want we eten al over tien minuten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig