Curry met aubergine, kip en kokos
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes in 3 min. goudbruin. Voeg de aubergine toe en bak 4 min. mee. Doe de bevroren tuinerwten erbij en schenk de kokosmelk in de wok. Verwarm de curry nog 6-8 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de kipcurry erbij.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Curry met aubergine, kip en kokos
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007689_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes in 3 min. goudbruin. Voeg de aubergine toe en bak 4 min. mee. Doe de bevroren tuinerwten erbij en schenk de kokosmelk in de wok. Verwarm de curry nog 6-8 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de kipcurry erbij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g basmatirijst
2 el zonnebloemolie
1 schaal Thaise kipfiletblokjes met citroengras
1 aubergine
300 g tuinerwten
1 blik kokosmelk