Groene gazpacho met avocado en garnalen

Deze groene gazpacho is in 15 minuten klaar. Wat wil je nog meer op een warme zomerdag?

200 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de paprika en de bosui in stukken. Schil de komkommers en snijd in stukken. Snijd de avocado doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.

  2. Doe de paprika, bosui en knoflook in een blender en pureer glad. Voeg de komkommer, avocado, azijn en ijsklontjes toe, breng op smaak met peper en eventueel zout. Pureer tot een egale soep. Roer de olie en tabasco erdoor.

  3. Verdeel de soep over glazen en garneer met de garnalen.

Groene gazpacho met avocado en garnalen

Deze groene gazpacho is in 15 minuten klaar. Wat wil je nog meer op een warme zomerdag?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig