Pikante rijst met worstjes

Dit rijstgerecht met pikante pepers en worst staat in een kwartier op tafel.

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de peterselie grof. Snijd de ui fijn en de tomaten in stukken. Verhit 2 el olie in een hapjespan. Bak de ui en wokgroente 4 min. Schep de tomaat erdoor en bak nog 4 min. op hoog vuur.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 5 min. goudbruin en gaar. Laat de pepers uitlekken. Schep de rijst door de groenten en verwarm nog 3 min. Schep de pepers erdoor.

  3. Serveer de rijst met de chipo­lataworstjes. Bestrooi met de peterselie.

  • combinatietipLekker met 150 g paprikamix rauwkost (zakje).

Pikante rijst met worstjes

Dit rijstgerecht met pikante pepers en worst staat in een kwartier op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig