Hak de pinda's. Meng het gehakt met de ketjap manis en pinda's.
Maak van het gehakt 2 balletjes per persoon. Verhit de olie op middelhoog vuur en bak de balletjes in 10 min. goudbruin en gaar.
Zoete gehaktballetjes
Met de Indonesische smaken van ketjap manis en fijngehakte pinda's
- combinatietipLekker bij boerenkoolstamppot en andijviestamppot.
Zoete gehaktballetjes
Met de Indonesische smaken van ketjap manis en fijngehakte pinda's

bijgerecht
4 personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Hak de pinda's. Meng het gehakt met de ketjap manis en pinda's.
Maak van het gehakt 2 balletjes per persoon. Verhit de olie op middelhoog vuur en bak de balletjes in 10 min. goudbruin en gaar.
combinatietip:Lekker bij boerenkoolstamppot en andijviestamppot.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el gezouten pinda's
2 el ketjap manis
300 g half om half gehakt
2 el traditionele olijfolie