Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.
Verwarm ondertussen de kormasaus in een hapjespan. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 3 min. goudbruin.
Doe de bloemkool in een schaal, meng met de saus en bestrooi met het amandelschaafsel.
Bloemkool met kormasaus
Bloemkool op z'n Indiaas, maar niet te pittig: een heerlijk bijgerecht
- combinatietipLekker met verse koriander, gele rijst en kip.
Gerelateerde recepten
Bloemkool met kormasaus
Bloemkool op z'n Indiaas, maar niet te pittig: een heerlijk bijgerecht

bijgerecht
4 personen
205 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.
Verwarm ondertussen de kormasaus in een hapjespan. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 3 min. goudbruin.
Doe de bloemkool in een schaal, meng met de saus en bestrooi met het amandelschaafsel.
combinatietip:Lekker met verse koriander, gele rijst en kip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g bloemkool
200 ml kormasaus
30 g amandelschaafsel