Hamburgers bestrooien met kruidenmix. In pan met antiaanbaklaag hamburgers in ca. 10 minuten bruinbakken. Intussen avocado's schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Bollen opensnijden. Onderzijden besmeren met salsa. Sla over onderste helften verdelen. Hamburgers erop leggen. Avocado over burgers verdelen. Rest van salsa erop scheppen. Op elke burger 1 eetlepel zure room scheppen. Afdekken met tweede helft broodje. Hamburgers serveren met corn chips.
Gerelateerde recepten
Pittige hamburgers

hoofdgerecht
4 personen
845 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Hamburgers bestrooien met kruidenmix. In pan met antiaanbaklaag hamburgers in ca. 10 minuten bruinbakken. Intussen avocado's schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Bollen opensnijden. Onderzijden besmeren met salsa. Sla over onderste helften verdelen. Hamburgers erop leggen. Avocado over burgers verdelen. Rest van salsa erop scheppen. Op elke burger 1 eetlepel zure room scheppen. Afdekken met tweede helft broodje. Hamburgers serveren met corn chips.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 schaaltjes hamburgers
1 eetlepel taco seasoningmix
2 avocado's
4 Italiaanse bollen
8 eetlepels salsasaus hot
½ zak gemengde sla
4 eetlepels zure room
1 zak corn chips cool american