Salade van paksoi en rettich

120 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Shanghai paksoi wassen en droogslaan. Blaadjes van stengels snijden. Stengels in dunne plakjes snijden. Rettich schillen en in piepkleine blokjes snijden. Sweet bites schoonmaken en in lengte in flinterdunne reepjes snijden. Gember fijnhakken. In kom dressing kloppen van gembersiroop, citroensap, roerbakolie en zout en peper naar smaak. Plakjes paksoi, rettich, sweet bite en gember erdoor scheppen. Liefst ca. 15 minuten laten staan. Paksoiblaadjes op 4 bordjes rangschikken. Salade in midden scheppen.

  • algemeenAlternatief voor rettich: flinterdunne plakjes koolrabi (rauw of beetgaar gekookt) of dungeschaafde rauwe venkel.

Salade van paksoi en rettich

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig