0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Varkenshaas met kriekenbiersaus
Knolselderijsoep met peterselie-olie
Sinterklaastaart
Zoete-aardappelcake
Rosbief in saliesaus met appel en geroosterde groenten
Hollandse kaasfondue met groente en brood
Hertenbief met paddenstoelen en pastinaakpuree
Kruidnoten met stroop
Mexicaanse chili van twee soorten bonen met chips
‘Nasi’ met Hollandse soepgroente
Vegetarische andijviestamppot
Pepernoten
Vegan gevulde speculaas
Pasteitjes gevuld met pompoengehakt
Speciale koffie met amandellikorette
Geroerbakte paksoi met kikkererwten en kabeljauw
Naan met pompoenspread of pittige avocado en ei
Yoghurt met rode biet, granola en honing
Worteltjes met snelle yoghurtdip
Eenvoudige pompoensoep
Tuinerwtensoep
Macaroni met ham, kaas, bloemkoolrijst en erwten
Zuurkoolstamp met gerookte makreel
Kipgehaktballetjes en pilav met perzik en bonen
Mandarijnentulband
Appel-spruitenstamppot met braadworst
Spruitjesstoof met paddenstoelen
Spruitjesgratin met zoete aardappel
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
Hollandse bonenstoof met spek
Stoofvlees met La Trappe Quadrupel
Pasteitjes met kipragout
Gewokte spruitjes met spek
Roze quinoa met geroosterde biet en sjalot