Yoghurt
Vol, mager, Grieks of als shake: met yoghurt kun je alle kanten op. Met een handje noten en wat fruit heb je een snel ontbijt en ’s avonds maak je er bijvoorbeeld een Turkse groenteschotel mee of is het de basis voor je marinade.
![Blauwebessenmuesli Blauwebessenmuesli](https://static.ah.nl/static/recepten/img_066287_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_066287_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_066287_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_066287_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_066287_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_066287_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Blauwebessenmuesli
- Verwarm de honing 3 min. op laag vuur in een koekenpan met antiaanbaklaag en voeg de havermout toe. Roer goed, zodat alles met honing bedekt is. Voeg na 2 min. de cornflakes toe en bak 3 min. Voeg de laatste minuut de elitehaver toe. Schep op een bord en laat 10 min. afkoelen en krokant worden.
- Verdeel de yoghurt over 4 kommen. Schep de bessen en de muesli over de yoghurt. Voeg eventueel suiker naar smaak toe.