Gehaktkorma met boontjes

Op je allersnelst een Indiase maaltijd op tafel: met kruidenpasta en kant-en-klare rijst.

735 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Snipper ondertussen de ui.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het rundergehakt toe en bak in 3 min. rul. Meng de kruidenpasta erdoor en voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe. Verwarm de curry 8 min. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Schep de rijst in diepe borden en verdeel de gehaktkorma erover. Serveer met de sperziebonen.

  • variatietipVervang voor een vegetarisch gerecht het rundergehakt door 2 schalen fijngehakt (à 175 g).
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Gehaktkorma met boontjes

Op je allersnelst een Indiase maaltijd op tafel: met kruidenpasta en kant-en-klare rijst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig