Carpaccio met artisjok en rucola

Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.

160 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de grote stukken artisjok. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en verdeel over de borden.

  2. Verdeel het vlees losjes over de rucola. Schep de artisjok erop. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio. Strooi de olijven erover.

  • variatietipMet de olie waarin de artisjokken zitten, maak je een lekkere vinaigrette: meng 3 el olie met 1 el azijn.
  • variatietipLiever geen rucola? Dit gerecht is ook heerlijk met waterkers.

Carpaccio met artisjok en rucola

Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig