Halveer de grote stukken artisjok. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en verdeel over de borden.
Verdeel het vlees losjes over de rucola. Schep de artisjok erop. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio. Strooi de olijven erover.
Carpaccio met artisjok en rucola
Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.
- variatietipMet de olie waarin de artisjokken zitten, maak je een lekkere vinaigrette: meng 3 el olie met 1 el azijn.
- variatietipLiever geen rucola? Dit gerecht is ook heerlijk met waterkers.
Carpaccio met artisjok en rucola
Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.

voorgerecht
4 personen
160 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de grote stukken artisjok. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en verdeel over de borden.
Verdeel het vlees losjes over de rucola. Schep de artisjok erop. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio. Strooi de olijven erover.
variatietip:Met de olie waarin de artisjokken zitten, maak je een lekkere vinaigrette: meng 3 el olie met 1 el azijn.
variatietip:Liever geen rucola? Dit gerecht is ook heerlijk met waterkers.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g gemarineerde artisjokharten
40 g rucola
2 schalen dungesneden carpaccio met pecorino en truffeldressing
90 g zongerijpte Taggia-olijven