Gado gado met doperwten

Hét gerecht voor liefhebbers van Aziatische klassiekers.

965 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard en de erwten in 8 min. beetgaar. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Verhit de olie in een wok. Bak de ui 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 4 min.

  2. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de erwten door de roerbakmix. Pel en halveer de eieren. Schep de rijst op borden. Verdeel er de groenten en het ei over. Schep de satésaus erover en bestrooi met de seroendeng.

  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Gado gado met doperwten

Hét gerecht voor liefhebbers van Aziatische klassiekers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig