Biefcurry met aubergine

De biefstuk blijft heerlijk mals doordat je hem stooft in de curry.

690 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui grof. Snijd de aubergine in stukken en verdeel het vlees in gelijke puntjes.

  2. Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Bak de aubergine 2 min. mee. Schep de currypasta erdoor en bak 1 min. tot het aroma vrijkomt. Schep de biefstukpuntjes erdoor en bak nog 1 min. Schenk de coconutcream erbij en stoof de curry in 6 min. gaar. Voeg na 1 min. de tomaten toe.

  3. Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rijst in kommen of diepe borden en verdeel er de biefcurry over.

  • variatietipVervang voor een goedkopere curry de biefstukpuntjes door kipfiletblokjes.
  • combinatietipServeer de curry met 1 in partjes gesneden limoen.
  • Ui fruiten

    Instructievideo - 00:31 min.

Biefcurry met aubergine

De biefstuk blijft heerlijk mals doordat je hem stooft in de curry.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig