Rundvleescurry massaman

Deze zoete Thaise curry kan íédereen maken.

595 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de aardappelen, snijd in blokjes van 1 1/2 cm en kook in 10 min. beetgaar.

  2. Snijd intussen de biefstuk in blokjes van 1.5 cm. Verhit 2/3 van de rijstolie in een wok en roerbak het vlees in 2 min. rondom bruin. Neem uit de wok.

  3. Snipper de sjalotjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd en rasp de gember. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de gember, sjalot en knoflook 1 min. Voeg de currypasta toe en roerbak nog 2 min.

  4. Voeg de aardappel, biefstuk, kokosmelk en het kaneelstokje toe en breng aan de kook. Breng op smaak met de vissaus en suiker. Serveer met de rijst. Lekker met geroerbakte paksoi en cashewnoten.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Rundvleescurry massaman

Deze zoete Thaise curry kan íédereen maken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig