Stroganoff-schnitzel met bonensalade

Snel, makkelijk en (als vanzelfsprekend) lekker. De saus maakt dit gerecht af.

845 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet en de puntjes van de sperziebonen en kook de bonen in water met zout in 6 min. beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de schnitzel met peper en zout en bak het vlees in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.

  2. Verwarm ondertussen de stroganoffsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de rijst in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Spoel de sperziebonen onder koud stromend water. Laat uitlekken. Snipper de sjalot. Meng de sjalot met de bonen en dressing. Stort de rijst op 1 bord. Leg er de schnitzel bij. Schep de stroganoffsaus over de schnitzel en serveer met de bonensalade.

  • variatietipStroganoffsaus is ook lekker bij gegrilde kipfilet of biefstuk.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Stroganoff-schnitzel met bonensalade

Snel, makkelijk en (als vanzelfsprekend) lekker. De saus maakt dit gerecht af.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig