Aardappelkoekjes met chutney

Neem mee, bewaar voor later of serveer direct. Warm én koud net zo lekker!

170 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en zoete aardappelen en rasp ze samen met de uien in de keukenmachine met een fijne rasp. Klop de eieren los in een grote kom en snijd de koriander fijn. Meng de geraspte aardappel en ui met de koriander, curry madras, bloem, het zout en de eieren. Pers de knoflook erboven en schep erdoor.

  2. Verhit de olie in delen in een grote koekenpan. Schep 4 bergjes beslag in de pan en druk een beetje plat tot koekjes van 1 cm dik. Bak 6 min., keer halverwege. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier en houd warm. Bak zo nog 12 koekjes. Serveer met de mangochutney.

  • bereidingstipDe koekjes zijn zowel warm, lauw als koud lekker. Je kunt ze 1 dag van tevoren maken. Bewaar ze afgedekt in de koelkast en laat voor het serveren op kamertemperatuur komen.
  • Aardappelkoekjes met chutney

    Instructievideo - 02:52 min.

Aardappelkoekjes met chutney

Neem mee, bewaar voor later of serveer direct. Warm én koud net zo lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig