Minikrieltjes met salami & broccolisalade

Aardappel-vlees-groente met een knapperig korstje.

630 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de salami in blokjes, ui in halve ringen en knoflook fijn. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de krieltjes op middelhoog vuur in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de salami in 5 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Fruit in het achtergebleven bakvet de ui en knoflook 1 min. Snijd de broccoli in roosjes, voeg toe aan het ui-knoflookmengsel en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Meng de veldsla en salami door de broccoli en schep op een grote platte schaal. Serveer de dressing en minikrieltjes erbij.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Minikrieltjes met salami & broccolisalade

Aardappel-vlees-groente met een knapperig korstje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig