Appelmoes maken

Zelfgemaakte appelmoes is het allerlekkerst. Je kunt het overal bij eten.

125 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de appels, snijd in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de appels in kleine stukjes. Pers de citroen uit. Doe de appelstukjes in een grote pan. Voeg het water, 1 el citroensap (per 4 personen), de suiker en kaneel toe. Breng aan de kook en draai het vuur laag. Zet de deksel schuin om de pan en laat 15 min. koken. Roer regelmatig door.

  2. Pureer de appelmoes voor een gladde moes fijn met de staafmixer.

  • Hoe maak je appelmoes?

    Instructievideo - 02:56 min.

Appelmoes maken

Zelfgemaakte appelmoes is het allerlekkerst. Je kunt het overal bij eten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig