Ratatouille met couscous - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
Een mediterrane groentestoof van aubergine en courgette met tomatensaus. Kidsproof!
Aan de slag
Snijd de aubergine en courgette in blokjes van een ½ cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tomatenpuree 1 min. Voeg de aubergine en courgette toe en bak 10 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Voeg de bosui toe aan de groenten en bak 2 min. Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 10 min. op laag vuur zachtjes koken.
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de ratatouille met de couscous.
Ratatouille met couscous - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
Een mediterrane groentestoof van aubergine en courgette met tomatensaus. Kidsproof!
hoofdgerecht
null porties
205 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aubergine en courgette in blokjes van een ½ cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tomatenpuree 1 min. Voeg de aubergine en courgette toe en bak 10 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Voeg de bosui toe aan de groenten en bak 2 min. Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 10 min. op laag vuur zachtjes koken.
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de ratatouille met de couscous.
bewaartip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g aubergine
150 g courgette
1 el milde olijfolie
1 tl tomatenpuree
1 bosui
150 g tomatenblokjes in blik
50 g biologische volkorencouscous