Kipkerrie met ananas - 12+ maanden (Opperdepop)
bewaar
bewaar

Kipkerrie met ananas - 12+ maanden (Opperdepop)

Wat dit kipgerecht zo bijzonder maakt? De romige saus met heerlijk zoete ananas.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes. Snijd de knoflook fijn en de kipfilet in dunne reepjes.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook 30 sec. op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak 3 min. Voeg de paprika toe en bak 1 min. Voeg de zuivelspread, melk, kerriepoeder en ananas met het vocht toe.

Draai het vuur lager en laat het gerecht 5 min. zacht sudderen. Breng de kip en saus op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met rijst en komkommer.
bewaartipVerdeel in porties en vries in losse bakjes in.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipkerrie met ananas - 12+ maanden (Opperdepop)

Wat dit kipgerecht zo bijzonder maakt? De romige saus met heerlijk zoete ananas.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig