Noedels met paksoi - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)
Je kunt niet jong genoeg beginnen met Aziatisch eten: de noedels en paksoi worden gestoofd tot zachte smaken.
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in dunne repen en snijd de champignons in plakjes.
Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de champignons 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de paksoi en het water toe. Laat met de deksel op de pan 5 min. op laag vuur zachtjes stoven.
Giet de noedels en groenten af en pureer met de staafmixer tot een fijne puree. Verdun eventueel met wat gekookt water.
Noedels met paksoi - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)
Je kunt niet jong genoeg beginnen met Aziatisch eten: de noedels en paksoi worden gestoofd tot zachte smaken.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198441_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null porties
105 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in dunne repen en snijd de champignons in plakjes.
Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de champignons 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de paksoi en het water toe. Laat met de deksel op de pan 5 min. op laag vuur zachtjes stoven.
Giet de noedels en groenten af en pureer met de staafmixer tot een fijne puree. Verdun eventueel met wat gekookt water.
bewaartip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)30 g volkoren woknoedels
1 Shanghai paksoi
100 g champignons
½ el milde olijfolie
75 ml water
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker