Noedels met paksoi - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)
bewaar
bewaar

Noedels met paksoi - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)

Je kunt niet jong genoeg beginnen met Aziatisch eten: de noedels en paksoi worden gestoofd tot zachte smaken.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in dunne repen en snijd de champignons in plakjes.

Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de champignons 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de paksoi en het water toe. Laat met de deksel op de pan 5 min. op laag vuur zachtjes stoven.

Giet de noedels en groenten af en pureer met de staafmixer tot een fijne puree. Verdun eventueel met wat gekookt water.

bewaartipMaak een dubbele hoeveelheid. Je kunt de hapjes 3 maanden in de vriezer bewaren, verdeel voor het invriezen in porties. Laat voor gebruik ontdooien, verwarm en laat afkoelen tot lichaamstemperatuur.
algemeenDe ingrediënten in dit hapje kun je ook gebruiken voor een Oosters roerbakgerecht voor jezelf. Bereid de mie zonder zout en voeg een beetje mie aan het hapje van je baby toe. Zo heb je heel snel een lekkere maaltijd voor jezelf én voor je kind op tafel!
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met paksoi - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)

Je kunt niet jong genoeg beginnen met Aziatisch eten: de noedels en paksoi worden gestoofd tot zachte smaken.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig