Kaasbroodjes uit de pan - 12+ maanden (Opperdepop)
Een tosti uit de pan met een Italiaanse twist. Dat wordt smullen.
Aan de slag
Snijd de mozzarella in plakken, beleg de helft van de sneetjes brood ermee en bestrooi met de kerriepoeder. Leg de rest van de sneetjes brood erop.
Klop in een diep bord het ei en de melk los. Wentel het brood met kaas voorzichtig door het eimengsel. Verhit de olie in een koekenpan en bak het brood 5 min. op middelhoog vuur, keer ze halverwege. Halveer de tosti’s diagonaal en serveer.
Kaasbroodjes uit de pan - 12+ maanden (Opperdepop)
Een tosti uit de pan met een Italiaanse twist. Dat wordt smullen.
null porties
240 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mozzarella in plakken, beleg de helft van de sneetjes brood ermee en bestrooi met de kerriepoeder. Leg de rest van de sneetjes brood erop.
Klop in een diep bord het ei en de melk los. Wentel het brood met kaas voorzichtig door het eimengsel. Verhit de olie in een koekenpan en bak het brood 5 min. op middelhoog vuur, keer ze halverwege. Halveer de tosti’s diagonaal en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
228 g Italiaanse mozzarella
4 sneetjes volkorenbrood
½ tl kerriepoeder
1 middelgroot scharrelei
100 ml halfvolle melk
2 el milde olijfolie