IJslolly’s in twee kleuren - 2 jaar (Opperdepop)
Gezonde traktatie: deze ijsjes zijn gemaakt van vers fruit én zien er feestelijk uit.
Aan de slag
Snijd de meloen in 4 stukken, schil de parten en snijd het vruchtvlees in blokjes van 2 cm. Pureer de blokjes met de staafmixer. Voeg eventueel een scheutje water toe om er in totaal 300 ml (per 8 porties) van te maken. Schenk de meloenpuree in de ijsvormpjes. Laat min. 6 uur invriezen.
Pureer de frambozen fijn met de staafmixer. Zeef boven een maatbeker en voeg zo veel koud water toe dat je in totaal 300 ml (per 8 porties) hebt. Schenk de frambozenpuree in de ijsvormpjes. Laat min. 6 uur invriezen.
Neem de ijsjes uit de vriezer en dompel de vormpjes kort in heet water. Trek de ijslolly’s aan het stokje voorzichtig uit de vormen.
Meloen snijden
Instructievideo - 01:38 min.
IJslolly’s in twee kleuren - 2 jaar (Opperdepop)
Gezonde traktatie: deze ijsjes zijn gemaakt van vers fruit én zien er feestelijk uit.
null porties
30 kcal
15 min. bereiden
360 min. wachten
Aan de slag
Snijd de meloen in 4 stukken, schil de parten en snijd het vruchtvlees in blokjes van 2 cm. Pureer de blokjes met de staafmixer. Voeg eventueel een scheutje water toe om er in totaal 300 ml (per 8 porties) van te maken. Schenk de meloenpuree in de ijsvormpjes. Laat min. 6 uur invriezen.
Pureer de frambozen fijn met de staafmixer. Zeef boven een maatbeker en voeg zo veel koud water toe dat je in totaal 300 ml (per 8 porties) hebt. Schenk de frambozenpuree in de ijsvormpjes. Laat min. 6 uur invriezen.
Neem de ijsjes uit de vriezer en dompel de vormpjes kort in heet water. Trek de ijslolly’s aan het stokje voorzichtig uit de vormen.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 galiameloen
300 g verse frambozen
Dit heb je nodig
staafmixer
ijsvormpjes