IJslolly’s in twee kleuren - 2 jaar (Opperdepop)
bewaar
bewaar

IJslolly’s in twee kleuren - 2 jaar (Opperdepop)

Gezonde traktatie: deze ijsjes zijn gemaakt van vers fruit én zien er feestelijk uit.

15 min. bereiden / 6 uur wachten

2 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de meloen in 4 stukken, schil de parten en snijd het vruchtvlees in blokjes van 2 cm. Pureer de blokjes met de staafmixer. Voeg eventueel een scheutje water toe om er in totaal 300 ml (per 8 porties) van te maken. Schenk de meloenpuree in de ijsvormpjes. Laat min. 6 uur invriezen.

Pureer de frambozen fijn met de staafmixer. Zeef boven een maatbeker en voeg zo veel koud water toe dat je in totaal 300 ml (per 8 porties) hebt. Schenk de frambozenpuree in de ijsvormpjes. Laat min. 6 uur invriezen.

Neem de ijsjes uit de vriezer en dompel de vormpjes kort in heet water. Trek de ijslolly’s aan het stokje voorzichtig uit de vormen.

variatietipJe kunt de ijslolly’s ook maken met gepureerde peer, mango, watermeloen of aardbeien.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Meloen snijden

Instructievideo - 01:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJslolly’s in twee kleuren - 2 jaar (Opperdepop)

Gezonde traktatie: deze ijsjes zijn gemaakt van vers fruit én zien er feestelijk uit.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig