Peultjes met feta en bosui

Groen, groener groenst. Een lekker bijgerecht dat lauw en koud lekker is.

130 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water met eventueel zout aan de kook. Maak de peultjes schoon en kook ze 3 min. Giet af, spoel kort onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Verkruimel de feta. Meng de bosui en feta met de olie. Meng het fetamengsel door de warme peultjes en serveer.

  • algemeenStap 1 en 2 kun je een halve dag van tevoren bereiden. Bewaar de gekookte peultjes afgedekt in de koelkast. Spoel eventueel voor het serveren onder warm stromend water.
  • variatietipOok lauw of koud lekker.

Peultjes met feta en bosui

Groen, groener groenst. Een lekker bijgerecht dat lauw en koud lekker is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig