Peultjes en peen met balsamico
Aan de slag
Snijd het groen van de wortels af, maar laat ca. 1 cm zitten. Schil de wortels met de dunschiller en kook ze 8 min. in water met zout. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wortels en peultjes 1 min. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de peterselie.
Peultjes en peen met balsamico
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006949_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
90 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het groen van de wortels af, maar laat ca. 1 cm zitten. Schil de wortels met de dunschiller en kook ze 8 min. in water met zout. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wortels en peultjes 1 min. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de peterselie.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ bos bospeen
1 schaal peultjes
2 el olijfolie extra vierge
2 el witte balsamicoazijn
2 el verse peterselie
Dit heb je nodig
dunschiller