Zoete aardappelijsjes van Fooddeco

IJsjes van zoete aardappel en kokos van Colette Dike: je komt er meteen van in de tropische sferen.

195 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 6 uur 10 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes. Breng een pan aan de kook met de honing en kokosmelk. Kook hierin de zoete aardappel in ca. 15 min. gaar.

  2. Meng de zoete aardappel, kokosmelk, honing, cacaopoeder en een snufje zout en maal fijn in de keukenmachine. Meng goed. Laat het mengsel afkoelen en schep dit in de ijsvormpjes. Zet in de vriezer en laat minimaal 6 uur (liefst een hele nacht) invriezen. 

  • Zoete-aardappelijsjes van Fooddeco: Colette Dike

    Instructievideo - 00:53 min.

Zoete aardappelijsjes van Fooddeco

IJsjes van zoete aardappel en kokos van Colette Dike: je komt er meteen van in de tropische sferen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig