Bonenburger - 2 jaar (Opperdepop)
Burgertime voor de allerkleinsten! Wel zelfgemaakt natuurlijk.
Aan de slag
Spoel de bonen af en laat goed uitlekken in een vergiet. Dep ze droog met keukenpapier en doe samen met de havermout en tijm in de hakmolen. Mix met korte pulsen tot een pasta. Breng op smaak met peper.
Maal de beschuit fijn in de hakmolen of doe ze in een plastic zak en rol fijn met een deegroller. Doe de fijngemalen beschuit in een diep bord. Klop het ei los in een ander diep bord.
Vorm van de bonenpasta met vochtige handen 4 burgers (per 4 porties) van Ø 7 cm en wentel achtereenvolgens door het ei en de beschuit. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgertjes op middelhoog vuur 8 min. Keer halverwege.
Bonenburger - 2 jaar (Opperdepop)
Burgertime voor de allerkleinsten! Wel zelfgemaakt natuurlijk.
bijgerecht
null porties
235 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spoel de bonen af en laat goed uitlekken in een vergiet. Dep ze droog met keukenpapier en doe samen met de havermout en tijm in de hakmolen. Mix met korte pulsen tot een pasta. Breng op smaak met peper.
Maal de beschuit fijn in de hakmolen of doe ze in een plastic zak en rol fijn met een deegroller. Doe de fijngemalen beschuit in een diep bord. Klop het ei los in een ander diep bord.
Vorm van de bonenpasta met vochtige handen 4 burgers (per 4 porties) van Ø 7 cm en wentel achtereenvolgens door het ei en de beschuit. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgertjes op middelhoog vuur 8 min. Keer halverwege.
combinatietip:
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g cannellinibonen in blik
30 g havermout
2 tl gedroogde tijm
2 volkoren beschuiten
1 scharrelei
2 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen