Kipfiletschnitzel met sriracha-honingsaus

Die saus doet het 'm! Met pittige chili en een vleugje zoet.

710 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kipfiletschnitzels in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege.

  2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd in stukjes van 1 cm. Kook de broccoli in 4 min. beetgaar. Meng ondertussen de ketchup, honing, rijstazijn en sriracha door elkaar. Serveer de kip met de saus, rijst en broccoli.

  • variatietipHoud je niet van pittig of eten er kinderen mee? Vervang de sriracha door ketchup.

Kipfiletschnitzel met sriracha-honingsaus

Die saus doet het 'm! Met pittige chili en een vleugje zoet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig