Snelle rijstbowl met krokante kip en spitskool

Ga uit je bowl met deze rijstbowl! En met een handige zak voorgestoomde rijst, staat-ie in een kwartier op tafel.

830 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de kipschnitzels in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer regelmatig.

  2. Meng ondertussen de spitskool met de rijstazijn, ⅔ van de sesamolie, peper en eventueel zout. Snijd de komkommer in kleine blokjes van een ½ cm en de bosui in ringetjes. Meng de mayonaise met de rest van de sesamolie.

  3. Bereid de poké bowl rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over diepe kommen. Snijd de kip in dunne reepjes en verdeel samen met de spitskool en komkommer over de rijst. Verdeel de sesammayonaise erover en bestrooi met de bosui en gebakken uitjes.

Snelle rijstbowl met krokante kip en spitskool

Ga uit je bowl met deze rijstbowl! En met een handige zak voorgestoomde rijst, staat-ie in een kwartier op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig