Frittata met groene groenten en feta
Gevulde omelet op z'n Italiaans
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan.Voeg de bladspinazie toe en laat al roerend ontdooien. Voeg de tuinerwten toe en verwarm 2 min. mee. Verwarm ondertussen de oven voor op 220 ºC. Klop de eieren los in een kom. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Verkruimel de feta boven de eieren en schep om. Doe het mengsel in de pan bij de groenten, roer een keer door en draai het vuur laag. Laat de frittata in 15 min. gaar worden met de deksel op de pan. Bak ondertussen het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Snijd de frittata in 8 stukken en strooi het basilicum erover.
Frittata met groene groenten en feta
Gevulde omelet op z'n Italiaans
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_098914_612x450_JPG.jpg)
null personen
475 kcal
25 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan.Voeg de bladspinazie toe en laat al roerend ontdooien. Voeg de tuinerwten toe en verwarm 2 min. mee. Verwarm ondertussen de oven voor op 220 ºC. Klop de eieren los in een kom. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Verkruimel de feta boven de eieren en schep om. Doe het mengsel in de pan bij de groenten, roer een keer door en draai het vuur laag. Laat de frittata in 15 min. gaar worden met de deksel op de pan. Bak ondertussen het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Snijd de frittata in 8 stukken en strooi het basilicum erover.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 el traditionele olijfolie
450 g diepvries bladspinazie à la crème
225 g diepvries tuinerwten
8 middelgrote scharreleieren
75 g feta 50+
1 meergranen afbakstokbrood
4 takjes verse basilicum