Meng alle ingrediënten, behalve de chocolade, in de keukenmachine tot een mooi egaal mengsel.
Bekleed de bakvorm met het bakpapier. Schep het kokosmengsel in de vorm. Strijk de bovenkant helemaal glad. Gebruik hiervoor de achterkant van een lepel (maak deze een beetje nat).
Smelt de chocolade. Schenk over het kokosmengsel en strooi hier optioneel wat eetbare versiering overheen.
Avocado Bounty van Fooddeco
Met maar 5 ingrediënten maak je deze Bounty van Colette Dike makkelijk zelf!
- bereidingstipDe Bounty versieren? Daar kun je eetbare bloemetjes, discodip, chocoladefantasie, mini-marshmallows of andere versiering voor gebruiken.
- kookstaptipBewaar de Bounty in de koelkast, anders smelt de reep. Gebruik een scherp, eventueel warm mes om de Bounty zo goed mogelijk te kunnen snijden.
Avocado Bounty van Fooddeco
Instructievideo - 00:58 min.
Gerelateerde recepten
Avocado Bounty van Fooddeco
Met maar 5 ingrediënten maak je deze Bounty van Colette Dike makkelijk zelf!

16 porties
215 kcal
15 min. bereiden
2 uur wachten
Aan de slag
Meng alle ingrediënten, behalve de chocolade, in de keukenmachine tot een mooi egaal mengsel.
Bekleed de bakvorm met het bakpapier. Schep het kokosmengsel in de vorm. Strijk de bovenkant helemaal glad. Gebruik hiervoor de achterkant van een lepel (maak deze een beetje nat).
Smelt de chocolade. Schenk over het kokosmengsel en strooi hier optioneel wat eetbare versiering overheen.
bereidingstip:De Bounty versieren? Daar kun je eetbare bloemetjes, discodip, chocoladefantasie, mini-marshmallows of andere versiering voor gebruiken.
kookstaptip:Bewaar de Bounty in de koelkast, anders smelt de reep. Gebruik een scherp, eventueel warm mes om de Bounty zo goed mogelijk te kunnen snijden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
1 avocado
150 g kokosrasp
175 g honing
125 g kokosolie
100 g pure chocolade
Dit heb je nodig
keukenmachine
bakpapier
bakvorm (20 x 20 cm)