Avocado Bounty van Fooddeco

Met maar 5 ingrediënten maak je deze Bounty van Colette Dike makkelijk zelf!

215 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 2 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng alle ingrediënten, behalve de chocolade, in de keukenmachine tot een mooi egaal mengsel.

  2. Bekleed de bakvorm met het bakpapier. Schep het kokosmengsel in de vorm. Strijk de bovenkant helemaal glad. Gebruik hiervoor de achterkant van een lepel (maak deze een beetje nat).

  3. Smelt de chocolade. Schenk over het kokosmengsel en strooi hier optioneel wat eetbare versiering overheen.

  • bereidingstipDe Bounty versieren? Daar kun je eetbare bloemetjes, discodip, chocoladefantasie, mini-marshmallows of andere versiering voor gebruiken.
  • kookstaptipBewaar de Bounty in de koelkast, anders smelt de reep. Gebruik een scherp, eventueel warm mes om de Bounty zo goed mogelijk te kunnen snijden.
  • Avocado Bounty van Fooddeco

    Instructievideo - 00:58 min.

Avocado Bounty van Fooddeco

Met maar 5 ingrediënten maak je deze Bounty van Colette Dike makkelijk zelf!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig