Visragout uit de oven met prei en volkorencrumble

Ragout als avondeten? Kan heel goed met deze romige ovenschotel.

435 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 40 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster het brood licht in de oven gedurende 10 min. terwijl hij opwarmt.

  2. Smelt de boter op laag vuur en voeg de bloem toe. Laat al roerend op laag vuur 3 min. garen. Voeg al roerend met een garde de melk toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer de zeevruchten erdoor.

  3. Maal het geroosterde brood fijn in de keukenmachine. Verdeel de helft van de prei over de bodem van de ovenschaal en schep de ragout erop. Dek af met de rest van de prei. Bestrooi met de broodkruimels. Laat in ca. 30 min. in de oven goudbruin en gaar worden.

Visragout uit de oven met prei en volkorencrumble

Ragout als avondeten? Kan heel goed met deze romige ovenschotel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig