Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne
Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla. Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.
Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.
Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne
Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD121460_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla. Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.
Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)500 g HAK Mexicaanse groenteschotel
8 worteltortilla's
200 g gesneden ijsbergsla
150 g peen julienne
100 g geraspte cheddar
125 g sour cream
Dit heb je nodig
grillpan