Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten

De salsa van avocado, mangoblokjes en tabasco maakt dit gerecht helemaal af.

745 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 10 min. oventijd

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd ondertussen de mangostukjes in blokjes van 1 cm. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in even grote blokjes als de mango. Meng de avocado en mangoblokjes met de tabasco.

  2. Verwarm de gebakken kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.

  3. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de roerbakgroente 5 min. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de koekenpan.

  4. Bestrijk de wraps met de sour cream. Verdeel de roerbakgroente, kibbeling en salsa over de wraps en vouw dubbel.

  • serveertipHoud je van pittig? Voeg dan wat extra tabasco toe.

Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten

De salsa van avocado, mangoblokjes en tabasco maakt dit gerecht helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig