Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola en pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.
Carpaccio-wraps
Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent.
- bereidingstipJe kunt de wraps maximaal 1 dag van tevoren maken. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik.
Gerelateerde recepten
Carpaccio-wraps
Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent.

2 personen
340 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola en pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.
bereidingstip:Je kunt de wraps maximaal 1 dag van tevoren maken. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 tortillawraps
40 g rucola
125 g carpaccio
1½ el truffelmayonaise