Verwarm de oven voor op 165 °C. Bak de cretzel volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven af.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten uit de carpaccioverpakking in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de zongedroogde tomaten grof.
Snijd de croissants horizontaal doormidden en besmeer de onderkant met de truffelmayonaise. Verdeel de carpaccio, pijnboompitten, sla en zongedroogde tomaten erover en bestrooi met de Parmezaanse kaas uit de verpakking van de carpaccio. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Cretzel met carpaccio
Knapperige croissant-pretzel belegd met dunne plakjes rundercarpaccio! Een luxe lunch of voorgerecht.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Cretzel met carpaccio
Knapperige croissant-pretzel belegd met dunne plakjes rundercarpaccio! Een luxe lunch of voorgerecht.

4 personen
525 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 165 °C. Bak de cretzel volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven af.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten uit de carpaccioverpakking in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de zongedroogde tomaten grof.
Snijd de croissants horizontaal doormidden en besmeer de onderkant met de truffelmayonaise. Verdeel de carpaccio, pijnboompitten, sla en zongedroogde tomaten erover en bestrooi met de Parmezaanse kaas uit de verpakking van de carpaccio. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
320 g AH Excellent pretzelcroissants
240 g carpaccio
75 g zongedroogde tomaten
4 el truffelmayonaise
100 g slamelange