Cretzel met carpaccio

Knapperige croissant-pretzel belegd met dunne plakjes rundercarpaccio! Een luxe lunch of voorgerecht.

525 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 165 °C.  Bak de cretzel volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven af.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten uit de carpaccioverpakking in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de zongedroogde tomaten grof.

  3. Snijd de croissants horizontaal doormidden en besmeer de onderkant met de truffelmayonaise. Verdeel de carpaccio, pijnboompitten, sla en zongedroogde tomaten erover en bestrooi met de Parmezaanse kaas uit de verpakking van de carpaccio. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Cretzel met carpaccio

Knapperige croissant-pretzel belegd met dunne plakjes rundercarpaccio! Een luxe lunch of voorgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig