Cretzel met burrata en pesto

Knapperige croissant-pretzel belegd met romige burrata en verse pesto. De combinatie van het zoute pretzeldeeg, romige kaas en frisse basilicum maakt dit een traktatie.

495 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 165 °C. Bak de cretzel volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven af.

  2. Snijd de courgette met de mandoline in de lengte in dunne linten. Meng de linten met de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter op hoog vuur. Gril de courgette in 3 min. lichtbruin en laat afkoelen op een bord.

  3. Snijd de croissants horizontaal doormidden en besmeer de onderkanten met de pesto. Verdeel de burrata, courgettelinten en het basilicum erover en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Cretzel met burrata en pesto

Knapperige croissant-pretzel belegd met romige burrata en verse pesto. De combinatie van het zoute pretzeldeeg, romige kaas en frisse basilicum maakt dit een traktatie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig